Digitale media

Digitale media met effect, dat is wat u van ons mag verwachten.

Audience overview

Digitale media =
Smart Advertising!

Digitale media met elkaar laten communiceren

Bij digitale media is het de kunst dat de verschillende kanalen correct op elkaar aansluiten en er een duidelijke opvolging in berichtgeving is richting de klant. Wij zetten daarom in op Smart Advertising. Alle kanalen moeten hiervoor goed met elkaar communiceren, van elkaar leren en zorgen dat de juiste signalen elkaar opvolgen. Daarnaast verrijken we de kanalen met relevante data. Als dit goed gaat, wordt uw klant in elke fase relevant geprikkeld om u -opnieuw- te bezoeken. Met als eindresultaat de felbegeerde conversie!

Conversies verhogen

Een conversie is per bedrijf verschillend. Dit verschilt per (sub)doel. Voor een webwinkel is het belangrijkste moment ‘het afrekenmoment’. Voor een dienstverlener is ’time on page’ misschien wel veel belangrijker. Voordat de belangrijkste conversie is gemaakt, zijn er in de regel nog verschillende meetbare ‘zachtere’ conversies geweest die beantwoord kunnen worden.

Inzetten van Digitale media is altijd maatwerk. Ieder bedrijf en elk product of dienst heeft specifieke kenmerken. Een digitaal plan met een duidelijke strategie en heldere conversiedoelen, is dan ook zeker verstandig om te hebben. Dit geeft u en ons namelijk een duidelijke koers en doel om te verbeteren.

In het digitale plan staan de in te zetten kanalen met bijhorende strategie om de vastgelegde zachte en harde conversiedoelen te behalen. Uiteraard vergt dit continue aandacht, optimalisatie en afstemming met u.

Welke digitale media kanalen zijn er?

Digitale media zijn divers en elk kanaal heeft zelf wel weer tientallen mogelijkheden. Alle media hebben tegenwoordig ook wel een digitale variant. We kunnen digitale media onderverdelen in enkele hoofdgroepen:

 • Search marketing (SEO + SEA),
 • Display Advertising
 • Social Media
 • Video
 • E-mail + Affiliate marketing
Ja, ik wil meer effect uit mijn digitale media

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Meer leads

  Afhankelijk van het doel optimaliseren wij uw digitale campagnes. Onze aanpak en inzet van effectieve technologie zorgt voor meer leads binnen uw huidige budget.

 • Conversieverhogen

  Conversie optimalisatie heeft als doel meer uit uw website te behalen. Laat u adviseren en zorg dat u nauwgezet omgaat met de aandacht van uw klanten. Daarmee haalt u effectief meerwaarde uit de inzet van alle kanalen.

 • Locatie optimaliseren

  Er bestaan veel mogelijkheden om uw locatie verder te benutten. Zowel landelijk als regionaal is sturen op locatie dan ook erg belangrijk. Zorg ervoor dat uw klant op de juiste plek uw boodschap of aanbieding ziet.