Samenwerken aan succes

Van te voren iets zeker weten, dat kan helaas niet. Echter na een eerste gesprek weet u vaak wel zeker of met het delen van kennis, we samen tot iets nog mooiers gaan komen.

In plaats van een verdere uitgebreide toelichting digitaal, lichten wij graag de mogelijkheden en onze werkwijze in een vrijblijvend gesprek toe. De inzet van media is namelijk altijd maatwerk. Het is van belang dat de inzet en de uitvoering van de campagne past bij uw bedrijf, product en doelstellingen.

Na het invullen van onderstaand contactformulier nemen wij spoedig contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We zien er naar uit u spoedig te ontmoeten!


Gelieve dit veld leeg te laten.


*Verplichte velden


Samenwerken & Kwaliteitborgen

Om maatwerk te kunnen leveren is een prettige samenwerking en transparantie in de werkrelatie een voorwaarde.

Wij doen er alles aan om een zo transparant mogelijke werkwijze te hanteren. Dit doen wij onder andere door te rapporteren en monitoren via voor u toegankelijke dashboards, uitgebreide evaluatiemomenten en gedetaileerde rapportages op te leveren. Ook voor eventuele interne- en externe audits stellen wij de beschikbare informatie uiteraard aan u ter beschikking.

 

BVA (Bond van Adverteerders) en Modelcontract Mediabureau

Op 6 juli jl. heeft BVA (Bond Van Adverteerders) een modelcontract voor Mediabureaus gelanceerd. Uiteraard conformeren wij ons aan dit Modelcontract mediabureau, zoals opgesteld door BVA en Ebiquity. Meer informatie kunt u hierover terugvinden op de website van BVA.

Contactgegevens

Adres
LandelijkeMediaGroep bv
Wisselweg 33
1314 CB Almere


Adres
Nul40 on- en offline mediabureau
Crabethstraat 7F
5613 JZ Eindhoven