Offline media

Radio, TV, Print of Buitenreclame, de perfecte mix is altijd maatwerk. Samenwerken en ideeën bespreken, daarin zit de grootste kans van slagen.

Mediamix

Offline Media: De juiste mix
op het juiste moment!

Onze performance aanpak is uniek in de markt. Bij ons krijgt u altijd inzicht in de werkelijke tarieven en in de effectiviteit van het medium op basis van uw doelstelling. Alleen met deze aanpak kunt u onafhankelijk de kosten en ROI van de verschillende kanalen met elkaar vergelijken.

Informatieoverdracht en het toevoegen van emotie aan uw (reclame)boodschap zijn belangrijke aspecten. In Nederland kennen we tal van mogelijkheden en variaties om de aandacht van het gewenste publiek te verkrijgen. We kunnen de mogelijkheden bij offline media onderverdelen in de hoofdgroepen:

  • TV
  • Radio
  • Buitenreclame
  • Printmedia
  • Overigen

Het inzetten van media is altijd maatwerk. De inzet moet bij uw bedrijf, uw product, uw communicatiedoelstelling en uw doelgroep passen. Onderzoek naar de effecten van mediakanalen op vooraf vastgestelde prestatie indicatoren zijn onderdeel van onze dienstverlening.

Wilt u ook weten welke mediamix voor u het beste rendeerd? Of bent u benieuwd of uw huidige mediamix nog wel rendement heeft?

Wilt u meer weten over onze performance aanpak?