Advies & Inkoop

Een duidelijke strategie, een tactische planning en een messcherpe inkoop, anders nog iets?

Social Media Advertising

Strategisch media advies:
een goede voorbereiding is het halve werk.

In ons media advies en onze diensten zijn uw marketing- en doelstellingen ons vertrekpunt. Onze focus ligt niet op het soort media, maar op het maximaal bereiken van uw doelen. Wij hebben, via diverse onderzoeken en beschikbare data, inzicht in uw publiek en weten met welke mix van mogelijkheden u uw doel het meest effectief bereikt.

Creatieve concepten bedenken

Naast het vinden van de juiste mix is de creatieve inzet van media een belangrijk onderdeel van ons werk. Naast de inzet van reguliere commercials op bijvoorbeeld Radio kan uw publiek ook extra worden geactiveerd met een format. Door samen creatieve ideeën te ontwikkelen bereiken we meer in de mix. De ontwikkeling van deze creatieve ideeën gaan in samenspraak met het creatieve bureau en de betreffende exploitant of uitgever. Veelal een leuk, leerzaam en intensief proces waar alle betrokken partijen energie van krijgen en waarin het resultaat voor u voorop staat.

Monitoren en onderzoek

Monitoren op daadwerkelijke sales, bereik of merkbekendheid? Door strikt te monitoren, te evalueren en te optimaliseren verbeteren wij het rendement van uw inzet. Uw mediamix is bij ons altijd up-to-date! Wij maken dit aantoonbaar door het gebruik van maatwerk onderzoek, heldere rapportages en dashboards.

Inkopen van media doet u, doen we samen of doen wij voor u, wat voor u het prettigste is.

Mooie woorden en duidelijke taal. En het bewijs? Onze dienstverlening is breed. Het heeft echter wel een duidelijke focus, namelijke de inzet van betaalde media. Graag gaan we met u in gesprek waar uw uitdaging inzit, wat de huidige situatie is en welke situatie u het prettigste vindt.

Meer informatie